U kafeu Berliner prikupljanje pomoći za napuštene životinje

Danas se u kafiću "Berliner Pub" organizuje humanitarno druženje "Paketić za gladnog drugara", koje za četvoronožne štićenike Udruženja za zaštitu životinja Spans organizuje FK Vojvodina.
U petak se u kafiću "Berliner pub" (ispod katedrale) organizuje humanitarno druženje "Paketić za gladnog drugara", koje za četvoronožne štićenike Udruženja za zaštitu životinja Spans organizuje FK Vojvodina.

"Svi oni koji žele da pomognu napuštenim životinjama imaće priliku da se druže i fotografišu sa fudbalerima Vojvodine i budi humani. Ulaz na žurku je paketić za gladne kuce i mace o kojima brine Spans", rekao je Stevan Pilipović, vlasnik Berlinera koji je ustupio prostor za ovaj događaj.

Iz Spansa pozivaju sugrađane da dođu i pomognu im.

"Trenutno hranimo oko 60 životinja koje nemaju nikoga sem nas, a rezerve hrane se bliže kraju. Posetioci sami mogu da biraju paketić koji će doneti. Trenutno najpotrebnije su granule za odrasle pse i štence, granulice za mačke, te konzervirana hrana za pse i mačke", kažu u Spansu.

Prikupljanje pomoći je od 18 do 20 časova.

  • slaninari zapad

    18.12.2015 15:25
    za kuce i mace
    Vreme je da se svi prabacimo od Fleka do tog kafea bar na 2h.Pomozimo napustenim zivuljkama.
  • Slaninar

    18.12.2015 13:14
    Slaninar
    To je slaninarsko srce!Bravo!
  • 18.12.2015 11:18
    Da li mogu da donesem paketić u drugom terminu jer u zakazao vreme nisam u mogućnosti. Svaka čast humanim ljudima, ŽIVI BILI.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.