Barjaktarović novi direktor Spensa?

Novi direktor Spensa mogao bi da bude donedavni potpredsednik Vlade Vojvodine Boris Barjaktarović.

Novi direktor Spensa mogao bi da bude donedavni potpredsednik Vlade Vojvodine Boris Barjaktarović. Smena sadašnjeg v.d. direktora ovog preduzeća Živka Popova očekuje se na sledećem zasedanju Skupštine grada.

Inicijativa za smenu Popova i postavljanje novog direktora potekla je od stranke G17 plus, piše "24 sata". Ukoliko dođe do imenovanja Barjaktarovića za novog direktora Spensa, on će biti čak četvrti direktor ovog preduzeća u jednom mandatu.

Prethodno, na mestu direktora Spensa, od izbora 2008. godine, bili su članovi G17 plus Aleksandar Ivić i Zvonimir Kaprocki. Popov je direktorsku poziciju dobio kao kadar Narodne partije Maje Gojković, koju je proteklog meseca zajedno sa još nekoliko stranačkih prvaka napustio.

  • mako m.

    29.06.2011 17:27
    podmazivanje
    Da li znate da se godinam placa 'reket' u vidu ulaska na Spens,ali najcudnije je da da se placa i izlazak sa njega.Gore uvek sedi gomila partijski budala-lopova(stare radnike niko ne pita),koji toboz odlucuju o tvojoj sudbini.Ulazak a i izlazak se placao od 5.000-20.000 eu pa i vise.Svi zakupi propali a ovi se samo smenjuju.Policijo ulazi u Spens pregledaj sve ugovore poslednjih 12 godina daj status zasticenih svedoka zakupcima i odmah cete 'uposliti' 50 elektronski narukvica za kucni zatvor.Bez ovoga Spens propada.Baba svabe su posebna prica,izbegavajte da jedete tamo ako bas nemorate.
  • dobro obavesteni

    26.06.2011 12:04
    lakrdija
    Sve ovo oko Spensa je velika farsa. Pošto znam dosta toga podeliću to i sa vama. Boris Barjaktarević je visoki član G-17 u Vojvodini, a pošto je od pre nekoliko meseci ostao bez položaja na pokrajinskom nivou treba ga negde smestiti da premosti jaz do sledećih izbora. Spens ga inače interesuje kao i lanjski sneg, a s obzirom da čovek nikad nije radio u privredi (reč je o salonskom političaru, uostalom slika gore sve govori)jasno je da za Spens idu teški dani. Što se tiče Popova on je pobrao simpatije na Spensu kako od zaposlenih tako i od zakupaca, svojim odgovornim i poštenim pristupom poslu. Mnoge svari su pokrenute na bolje za vreme njegovog mandata ali da bi se Spens oporavio potrebno je vreme a upravo mu je to onemogućeno.
  • boba

    04.06.2011 19:32
    javni konkurs za foliranje
    I u GSP je raspisan javni konkurs za direktora i zna se ko će biti izabran, već postojeći v.d.Bogaroški, koji se pokazao stručan za dovodjenje isto tako stručnih kadrova sličnih njemu, ali za malverzacije,... pravi ljudi. Istovremeno taj Bogaroški i dalje ne prestaje da se iživljava na smenjenim kadrovima i da ih šikanira na razne načine. Ali ima i tome ko će stati na put, sačekajmo i videće se. A tada će biti neophodno javno tražiti i u tome istrajati da se takvi kao Bogaroški sklone za večna vremena sa javne scene.
    Davno je nestao robovlasnički poredak, a on izgleda nije obavešten.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti