FOTO: Policajci parkiraju na travnjaku ispred Banovine

Za vreme jučerašnjeg protesta poljoprivrednika, na barikadi kod Banovine, dva policijska automobila su se nonšalantno parkirala na uređenu zelenu površinu ispred Izvršnog veća.
Za vreme jučerašnjeg protesta poljoprivrednika, na barikadi kod Banovine, dva policijska automobila su se nonšalantno parkirala na uređenu zelenu površinu ispred Izvršnog veća.

Kazna za parkiranje na zelenoj površini uvećana je od 4. maja prošle godine i sada se plaća u odnosu na težinu automobila. Najniža kazna, za vozila do 800 kilograma, jeste 6.000 dinara, a u kategoriji od 800 do 1.300 kilograma, kazna je 9.000 dinara. Kako je policijski "pežo 307" težak 1.090kg, a na slikama se vide registarske oznake službenih vozila pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, komunalna inspecija bi trebalo da kazni nemarne policajce upravo tim iznosima.

Zanimljivo je da je svaki traktor na protestu bio parkiran van zelene površine, dok su se na uređeni travnjak parkirali samo policajci. (M.S.)

  • Tole

    04.06.2011 22:30
    A paori nista?! Selektivnost u medijima je cudo!
    A to sto su ovi ratari bahati sa parkiranjem i remecenjem nasih zivota pod izgovorom da nas hrane hlebom koji krvavo platimo, to nikom nista? Trebala je policija sve da ih pohapsi za remecenje javnog reda i mira. Seljaci koji su dovukli svoje ovce koje trce po gradu dok blokiraju grad traktorima! Sram da ih bude! Ne bi im ni dinara dao posle svega ovoga!
  • Bla Bla

    04.06.2011 21:18
    I oni su dobar primer ali kako netreba,skoro u 99% situacija.Od ponasanja u saobracaju pa nadalje.
  • Bla Bla

    04.06.2011 21:17
    Ne razumem,da li Vas to nesto cudi.7% od ukupnog broja nepismenih je zamislite gde,stvarno tesko je pogoditi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti