Najbolja vina iz 10 zemalja na Trgu slobode

Najbolja vina iz stotinak vinarija Novosađani i posetioci našeg grada imaće prilike da probaju i kupe od danas do subote na Trgu slobode.
Najbolja vina iz stotinak vinarija Novosađani i posetioci našeg grada imaće prilike da probaju i kupe od danas do subote na Trgu slobode.

Reč je o trodnevnom Međunarodnom festivalu vina, koji će okupiti vinarije iz deset zemalja, kaže direktorica festivala, Nataša Budisavljević: "Ulaz na Interfest je kao i ranijih godina besplatan, a svaki posetilac na festivalu treba da kupi vinsku čašu i vaučere za degustaciju."

Osim vina, posetioci festivala biće u prilici i da probaju gastronomske specijalitete iz Mađarske, iz koje dolaze kuvari koji će ih pripremati.

"Dolazak mađarskih vinarija i mađarskih kuvara u većem broju je nešto što do sada nismo imali na Interfestu. Takođe, uvek imamo neko iznenađenje kada su domaće vinarije u pitanju i jako nam je drago zbog toga. Ove godine to će biti vinarija Zvonka Bogdana, koja će, da tako kažem imati svoju premijeru na Interfestu", kaže Nataša Budisavljević.

Na festvalu će u četvrtak nastupiti Aleksandar Dujin i Frajle, u petak Vinski kabare Teodulija i tamburaši, a u subotu Gagarin, Aleksandar Dujin i Studio Alektik. (D.S.)

  • boco

    30.06.2011 10:07
    muzika
    muzika nije odgovarajuca za ovaj tip festivala i priredbe.
  • Mimi

    30.06.2011 09:07
    ?
    jel se zna mozda od koliko sati nastupaju frajle? :)
  • jatzans

    30.06.2011 09:02
    Meni se više svidelo kad je bilo na tvrđavi :) Manje mesta na platou, ali bolji ambijent :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti