Veliki deo Novog Sada sa predgrađima bez vode

Zbog havarije na magistralnom dovodniku pitke vode na uglu Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice došlo je do problema sa vodosnabdevanjem na području Novog Naselja, Detelinare, Klise, Veternika i Futoga.

Zbog havarije na magistralnom dovodniku pitke vode na uglu Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice došlo je do problema sa vodosnabdevanjem na području Novog Naselja, Detelinare, Klise, Veternika i Futoga.

U ostatku grada moguće je da će doći do povremenih zamućenja vode.

Radnici JKP "Vodovod i kanalizacija" su na terenu i u najkraćem mogućem roku će otkloniti havariju, saopštili su iz ovog preduzeća.

  • Dada

    15.11.2011 10:48
    Zašto na Limanu nema vode?Nestalo je oko 8:oo a sada je 12:oo .
  • Novosadjanka

    07.11.2011 08:31
    Pa dokle vise !!!!!
    Otkad rade onu kruznu deonicu na Limanu mi na Satelitu imamo uzasno slab pritisak, a pogotovo vikendom,kad su svi kuci..A za ove havarije stvarno nemam reci, nemam vode ni za wc a kamoli za sta drugo, i opet kupuj vodu a racuni nam zbog njihovih propusta nece biti umanjeni... I cekaj sta su to oni ono bese letos "radili" da bi mi imali "bolje" snadbevanje vodom....Smucili su mi se svi, vlast u gradu, vlast, drzava, sve katastrofa.....!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dosta

    07.11.2011 07:52
    Ovi radovi su stvarno sramota i skandal. Živim na Detelinari i već mesec dana je voda puna zemlje, pijemo je isključivo filtriranu a ljudima se ne govori ništa. Pritisak nikakav, gledam kad će veš mašina ili bojler da mi crknu i sve tako svaki dan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti