Gradonačelnikova sestra pomoćnica direktora Novosadske TV

Rođena sestra gradonačelnika Novog Sada Biljana Jokić, postala je pomoćnica direktora za razvoj u Novosadskoj televiziji, saznaje Radio 021.
Rođena sestra gradonačelnika Novog Sada Biljana Jokić, postala je pomoćnica direktora za razvoj u Novosadskoj televiziji, saznaje Radio 021.

Informaciju da je bivša arhivarka i volonterka u kabinetu Igora Pavličića postala njegova pomoćnica potvrdio nam je i direktor gradske televizije Radovan Jeknić. "Novosadska televizija je nedavno potpisala kolektivni ugovor sa zaposlenima, koji ranije nije postojao. Tom prilikom smo napravili i novu sistematizaciju, prema kojoj je Biljana Jokić postala pomoćnica direktora za razvoj", kaže Jeknić.

Podsetimo, Jokićeva je u žižu javnosti upala prošle godine, kada je 021 saznao da gradonačelnikova sestra volontira kod njega u kabinetu za odnose sa javnošću. Ona je tada bila zvanično zaposlena kao arhivarka u Gradskom informativnom servisu, a spekulacije da uopšte ne dolazi na posao potvrdilo nam je nekoliko zaposlenih u ovoj televiziji.

Novi direktor ove medijske kuće Radovan Jeknić tvrdi da je Jokićeva svakodnevno pristutna na svom radnom mestu. "Dolazi na posao. Ja se ne bih upuštao u tvrdnje "nekih zaposlenih", jer uvek postoje ljudi koji vas vole i koji vas ne vole. I to je uvek bilo tako".

Brat nije urgirao

Prema njegovim rečima, činjenica da je Jokićeva rođena sestra gradonačelnika nije imala nikakve veze sa njenom novom funkcijom. Jeknić navodi da je jedini razlog postavljanja Biljane Jokić na mesto pomoćnice za razvoj njeno obrazovanje i iskustvo.

"Apsolutno niko nije urgirao za nju. Biljana je fakultetski obrazovana žena, koja već deset godina radi na Novosadskoj televiziji i poznaje je od njenog razvoja do današnjeg dana. To što je ona sestra Igora Pavličića apsolutno nije uticalo na bilo šta", kaže Jeknić za 021.

Naši izvori iz Novosadske televizije, sa druge strane, tvrde da se Jokićeva na poslu nije pojavila  tri godine, dok je ponovo viđena na radnom mestu nakon što je Jeknić postao direktor. Prema rečima zaposlenih koji su želeli da ostanu anonimni, pre nego što je avanzovala, poslednji put je bila u firmi da počasti kolege kada je njen brat izabran za gradonačelnika, nakon čega je počela da volontira u njegovom kabinetu. Sam Pavličić je potvrdio da njegova sestra volontira kod njega u kabinetu, ali u dopunskom radnom vremenu. (Miodrag Sovilj)

miodrag@021.rs

  • pčinjski

    24.12.2011 20:26
    to nam je doneo 5. oktobar
    Šetači pištaljki u šerpi gde ste sada. Pre 5.oktobra nije bilo sjajno ali ovo je prevršilo meru.Nije samo udomio sestru već neke i u kasarnu.
  • deda

    03.12.2011 19:20
    Zena je visokokvalifikovani neradnik, za 7 godina radila je ukupno 35 dana.Sramota!!!
  • Orao

    30.11.2011 19:30
    sestra voli brata
    Pa zna se da u nasem podneblju sestra ima gen prema bratu, a medije treba da ga obrade .....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti