Od danas ponovo mleko u vrtićima

Deca u Predškolskoj ustanovi "Radosno detinjstvo" od danas će ponovo dobijati mleko i jogurt uz obroke, nakon dve nedelje nestašice ovih namirnica, kaže za Radio 021 direktor Borislav Samardžić.  
Deca u Predškolskoj ustanovi "Radosno detinjstvo" od danas će ponovo dobijati mleko i jogurt uz obroke, nakon dve nedelje nestašice ovih namirnica, kaže za Radio 021 direktor Borislav Samardžić.

Prema njegovim rečima, isporuka mlečnih proizvoda obustavljena je zbog ranijeg kašnjenja raspisivanja javnih nabavki.

Dok je sa ostalim dobavljačima postignut dogovor o izmirenju obaveza, "Sremskoj mlekari" su bila potrebna dodatna uverenja. Kako Samardžić kaže, Grad se naknadno usaglasio i sa mlekarom.

"Od svih dobavljača, nesporazum je nastao samo sa "Sremskom mlekarom", ali zvali smo ih i oni će od sutra redovno isporučivati mleko i mlečne proizvode", rekao je Samardžić.

On je istakao da ovakvih zastoja u isporuci više neće biti.

  • neverovatno

    18.03.2010 08:46
    Neverovatno, roditelji placaju usluge Radosnog detinjstva a deca im se neadekvatno hrane,bez najosnovnijeg prehrambenog artikla za normalan razvoj svoga deteta, MLEKA.Isto tako je neverovatno da su roditelji pasivni, da ne protestvuju,da se ne bune sto je deci uskaraceno MLEKO a platili su kompletne mesecne obroke, izgleda da je kod nas caj,slatka voda, najskupli na svetu.
    A briga o deci je zatajila i to od institucije koja treba da bude primer kako dete treba negovati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.