Počinje krpljenje rupa, gužve na putevima

Sa početkom rada asfaltne baze JKP "Put" počinje i krpljenje rupa na novosadskim ulicama.

Sa početkom rada asfaltne baze Javnog komunalnog preduzeća "Put" počinje i krpljenje rupa na novosadskim ulicama.

Portparolka ovog preduzeća, Jelena Stojsavljević, kaže za Radio 021 da se na putevima nalazi šest ekipa zaduženih za sanaciju rupa.

"Na osnovu planirane dinamike rada, dnevno će se proizvoditi oko pedeset tona asfalta. Oformljeno je šest interventnih ekipa koje su zadužene za popravku najugroženijih saobraćajnica u gradu i prve rezultate treba da očekujemo veoma brzo", naglašava Stojsavljevićeva.

Jedan od novosadskih taksista rekao nam je da je jutros zbog radova bila velika gužva na Bulevaru oslobođenja.

Putari su u protekla tri dana pripremali površine za asfaltiranja, što je stvorilo dodatnu nervozu među vozačima. Iz "Puta" poručuju da će gužvi biti, ali apeluju na strpljenje vozača.

  • Janci10

    22.03.2010 15:54
    znao sam
    Tacno sam znao da ce tako biti. Kad se rupe ne popravljaju, onda se svi bune da je to opasno za vozila i vozace, a kad pocnu radovi onda kukaju kako je guzva u gradu, pa kad onda da se popravljaju putevi? Da li je moguce raditi nocu kad je smanjen saobracaj? Ne, onda ce se narod buniti da radnici prave buku i ne moze se spavatai.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti