Besplatne karte svim starijim Novosađanima

Upravni odbor Gradskog saobraćajnog preduzeća danas je usvojio odluku kojom se svim Novosađanima starijim od 65 godina vraća pravo na besplatne godišnje karte.

Upravni odbor Gradskog saobraćajnog preduzeća danas je usvojio odluku kojom se svim Novosađanima starijim od 65 godina vraća pravo na besplatne godišnje karte.

U Gradskom saobraćajnom za Radio 021 kažu da će se o detaljima sprovođenja odluke najverovatnije oglasiti sutra, s tim što je izvesno da će rok važenja karata izdatih prošle godine ponovo biti produžen, ovog puta do kraja aprila.

U ovom javnom preduzeću, međutim, ne mogu da objasne da li su odustali od zahteva prema gradskim vlasima da im se dodatno izdavanje besplatnih karata nadoknadi novcem iz gradskog budžeta, na čemu su insistirali prethodnih meseci.

Dodajmo da je ovakva odluka upravnog odbora Gradskog saobraćajnog usledila nakon  protesta penzionera, odnosno preporuke gradonačelnika da se pravo na godišnje karte vrati svim Novosađanima starijim od 65 godina, a ne samo onima koji imaju penzije niže od 25.000 dinara. (D.S.)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti