Ozelenjavanje grada

Gradska uprava za zaštitu životne sredine poziva sve skupštine stanara i mesne zajednice kojima nedostaje zelenilo, da toj upravi pošalju zahtev za ozelenjavanje javnih površina.
Gradska uprava za zaštitu životne sredine poziva sve skupštine stanara i mesne zajednice kojima nedostaje zelenilo, da toj upravi pošalju zahtev za ozelenjavanje javnih površina.

Zahteve treba poslati do petka, 9. aprila, a prednost će imati delovi grada sa najmanje zelenila. Skupštine stanara i mesne zajednice čiji zahtevi ne budu realizovani ovog proleća, novu šansu za učešće u akciji nazvanoj ''Drvo života'' imaće na jesen. Pokrovitelj akcije je Gradska uprava za zaštitu životne sredine, a radove će izvoditi ''Gradsko zelenilo'', u saradnji sa Zavodom za izgradnju grada.

  • srdjan

    06.04.2010 09:50
    kao predsednik kućnog saveta, poslao sam molbu, ali me do danas niko nije kontaktirao....
  • MILOJKO

    04.04.2010 12:39
    zelenilo
    možda bi investitori trebalo da imaju obavezu da oko svojih zgrada poisade koje drvo,a ne samo da krče već postojeće,zbog svog profita.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.