FOTO: Plakati sa likom "Rodnija" ponovo polepljeni po Novom Sadu

Plakati sa likom Rodnija iz čuvene engleske serije "Mućke" i natpisom "Gotov je!" polepljeni su na novosadskim bulevarima i u centru grada.
Plakati sa likom Rodnija iz čuvene engleske serije "Mućke" i natpisom "Gotov je!" polepljeni su na novosadskim bulevarima i u centru grada.

U proteklom periodu nadimak po ovom liku dobio je i trenutni gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić, zbog čega je jasno da se plakati odnose na njega. Nije poznato ko stoji iza ovih plakata, s obzirom da nisu potpisani.

Podsećamo, vladajuća većina u Novom Sadu, koju između ostalih čini i DS, proteklih dana je ostala bez podrške odbornika Srpskog pokreta obnove i Romske demokratske stranke, koji su se priključili koaliciji predvođenoj Srpskom naprednom strankom.

Predstavnici koalicije predvođene Srpskom naprednom strankom uručili su danas zahtev za sazivanje vanredne sednice Skupštine Novog Sada, na kojoj bi glavna tačka trebalo da bude razrešenje dužnosti aktuelnog gradonačelnika Igora Pavličića.

  • EvoOvako

    02.09.2012 23:30
    HAHAHAH
    HAHAHAHAHAHA!!! Kakva provala!!!!
  • NovoSađanin

    30.08.2012 08:11
    Šta fali?
    Sloba je skinut 2000-te. To je bilo pre bezmalo 12-godina. Šta se promenilo od onda?
    - Umesto diktatora, dobili smo političare koji su nas većma krali(čast izuzetku, ali njega su ubili)...
    - Od EU ostala je samo razglednica iz Rumunije i Bugarske...
    - Od Jugoslavije ostao je samo beogradski pašaluk sa Vojvodinom...
    - O kriminalu i sigurnosti da ne govorim...
    - Sudstvo lustrirano po političkom ključu...
    - Društvena (državna) praktično podeljena - ne retko kontraverznim biznismenima...
    - Izborne krađe i marifetluci su postali stvar dobre volje partija...

    U Novom Sadu je znači sada normalno biti bez para, biti u strahu, biti prevaren, biti bez budućnosti i ideala. Šta je dotični uradio da tako ne bude? Ništa. Zato je i gotovo.
  • klaus barbie

    29.08.2012 09:21
    sad kad dodju nazadnjaci pravicete rodnija od tih istih plakata, ljudima treba prvo meriti iq pa im onda tek eventualno dozvoliti da glasaju cisto da se ne bi desavale situacije poput ove u kojoj ce sns i ostale marionete nazadnjacke formirati vlast

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.