Nudi se 200 radnih mesta na Sajmu zapošljavanja

U holu Studija M (Ignjata Pavlasa 3) sutra se održava 10. Sajam zapošljavanja u organizaciji Grada i Nacionalne službe za zapošljavanje.

U holu Studija M (Ignjata Pavlasa 3) sutra se održava 10. Sajam zapošljavanja u organizaciji Grada i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Učešće je potvrdilo 27 poslodavaca koji su prijavili preko 200 slobodnih radnih mesta.

Nezaposlenima će biti ponuđen posao u ekonomskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, prehrambenoj, ugostiteljskoj, pravnoj, mašinskoj, elektrotehničkoj, hemijskoj,  tehnološkoj i tekstilnoj struci. Iskazane potrebe poslodavaca odnose se i na radna mesta menadžera, savetnika u osiguranju, arhitekte, profesora književnosti, diplomiranog filologa - prevodioca, diplomiranog biologa, animatora za dečje rođendane, ložača, magacionera i radnika u proizvodnji. Priliku da pronađu posao imaće i kandidati sa fakultetskom diplomom i minimalno šestinom nastave u hemiji kao savetnici za hemikalije.

Na Sajmu će, takođe, učestvovati jedna privatna agencija za zapošljavanje. Poželjno je da kandidati sa sobom ponesu više primeraka radne biografije.

Sajam zapošljavanja traje od 10 do 15 časova.

  • Teča

    06.12.2012 09:44
    Sindikati, zapošljavanje, radnička prava u tzv. državici srbiji ?! Hahahahahaha !
  • RR

    06.12.2012 03:18
    Voleo bih da se javi neko ko cita ovo, da je on licno, neko iz njegove porodice, ili kruga prijatelja bio na sajmu zaposljavanja ( na nekim od prethodnih), i da je posle probnog rada stupio u stalni radni odnos!
  • Dejan

    06.12.2012 02:09
    Šarena laža
    Naravno da su sajmovi zapošljavanja farsa, a glavni zadatak NSZ je da statistički, a ne realno, smanji broj nezaposlenih.
    Na samim sajmovima većina ponuđenih radnih mesta su nepostojeća. Čak i da se zaista nudi 200 radnih mesta, za Novi Sad je to sramotan podatak: za grad te veličine 200 slobodnih radnih mesta od jednog do drugog sajma je kap u moru nezaposlenih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti