Večeras otvaranje Štranda

Kupalište Štrand biće otvoreno večeras od 19 časova.
Kupalište Štrand biće otvoreno večeras od 19 časova. Povodom otvaranja, na centralnom platou Štranda biće organizovan muzički program, kaže za Radio 021 portparol "Zelenila", Ivan Nožinić.

"Na otvaranju će nastupiti tamburaški ansambl "Zorule" i bend "Milađopezo". Ulaz je besplatan, a od subote, 1. maja počećemo da naplaćujemo ulaz", navodi Nožinić.

Kupalište će biti otvoreno pet meseci, od 1. maja do 1. oktobra.
  • tomas24

    30.04.2010 10:36
    a tako
    Pa kako vama ugoditi?Ako je cena jeftina, ne valja, ako je 60 din ne valja, ako se dave na plaži ne valja, ako se ne dave ne valja, Snežana Repac ne valja (a stvarno nije valjala), Nataša Rašeta ne valja ( a valja), gde vam je bre granica? Joković lopov, ( a nije svega je 150000 eur maznuo), ovaj lopov, onaj lopov, ko će Vama ugoditi? Umesto da ste zahvalni da je u ova krizna vremena Štrand osposobljen za bezbedno boravište Novosađana, Vi se još ismejavate.
  • štrandaš

    30.04.2010 08:39
    nezasiti
    Sezona je od uvek počinjala 15. Maja a ulaz se godinama u nazad naplaćivao od 01.Juna.
  • Ljiljana

    30.04.2010 08:33
    Oduvek je sezona pocinjala 15. maja. I od tada se i ulaz naplacivao. Sta ovi sad izmisljaju?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.