Crkvi još nije vraćen celokupan prostor

"Poslovni prostor" je do sada Rimokatoličkoj crkvi vratio oko 1.300 od ukupno dve hiljade kvadrata poslovnog prostora.
"Poslovni prostor" je do sada Rimokatoličkoj crkvi vratio oko 1.300 od ukupno dve hiljade kvadrata poslovnog prostora. Prema rečima direktora ovog preduzeća, Marka Cvijana, preostali prostor je u postupku vraćanja.

"Mislim da "Poslovni prostor" nema više kvadrata koje bi trebalo da se vrate nekoj verskoj zajednici. U svakom slučaju, mi se ponašamo onako kako nam zakon nalaže", tvrdi Cvijan.

On nije umeo da kaže kada će proces predaje biti završen.

U proteklom periodu "Poslovni prostor" je Pravoslavnoj crkvi vratio četiri hiljade kvadrata u Zmaj Jovinoj 4 i u Ulici Ilije Ognjanovića.

  • 27.05.2010 02:38
    A šta ćemo sa jermenskom crkvom? Za one koji ne znaju, ugao preko puta pošte. Ne samo da je oduzet prostor nego je i crkva srušena!
  • 26.05.2010 21:02
    zaboravljeni
    A da vratite nesto i nama obicnim gradjanima.... Od nase imovine su izgleda digli ruke i bog i drzava.
  • piplfoks

    26.05.2010 17:07
    A koliko ste vratili Tanurdžiću i svim ostalim 'nesveštenim' licima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.