Počela sezona iznajmljivanja bicikala

Nakon zimske pauze, nova sezona iznajmljivanja gradskih bicikala "NS bajk" je počela, a potencijalni korisnici imaju na raspolaganju osam stanica za iznajmljivanje.
Nakon zimske pauze, nova sezona iznajmljivanja gradskih bicikala "NS bajk" je počela, a potencijalni korisnici imaju na raspolaganju osam stanica za iznajmljivanje.

Ovi punktovi se nalaze kod Štranda, Spensa, na Železničkoj stanici, kod Srpskog narodnog pozorišta, Kampusa univerziteta, kod "ABC" centra na Detelinari, u Ulici Jovana Dučića i na uglu Bulevara cara Lazara i Balzakove.

Uslovi i cene za iznajmljivanje su isti kao i prethodne godine. Biciklistima koji prvi put koriste ovu uslugu izradiće se, uz podatke iz lične karte, korisnička kartica. Izrada kartice, koja košta 500 dinara, omogućiće iznajmljivanje bicikala za 20 dinara po satu ili 100 dinara za ceo dan.

Budući da je korisnička kartica trajna, građani koji imaju karticu od ranije plaćaju samo iznajmljivanje. Kartice se mogu kupiti na stanici za iznajmljivanje kod Spensa i na blagajni "Parking servisa" u Ulici Filipa Višnjića 47.

  • Vratimo se biciklovima

    09.04.2014 07:51
    Lepo od Parking servisa što je napravio NS Bike, po simboličnim cenama ljudi mogu da se rekreiraju, dođu od tačke A do tačke B, ustede na gorivu, očuvanje životne sredine, popularizacija vožnje bajkova po NS. Svaka čast za ovo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti