Ove godine samo jedna nova garaža

Iako se broj registrovanih automobila u Novom Sadu godišnje povećava za oko pet hiljada, grad će u ovoj godini dobiti samo jednu garažu i to montažnu.

Iako se broj registrovanih automobila u Novom Sadu godišnje povećava za oko pet hiljada, grad će u ovoj godini dobiti samo jednu garažu i to montažnu.

Načelnik gradske Uprave za saobraćaj, Radomir Pavlov, kaže za Radio 021 da je broj registrovanih putničkih vozila dostigao 105.000, te da u toj gradskoj upravi duže vreme ukazuju na potrebu izgradnje javnih garaža: "To radi Zavod za izgradnju grada, a mi svake godine pritiskamo Zavod da se uvrsti bar neka garaža u izgradnju, jer ima dosta lokacija predviđenih planovima".

Jedina javna garaža u ovoj godini biće postavljena u Ulici Miloša Bajića, ali još nije poznato kada tačno, kaže za Radio 021, član Gradskog veća zadužen za saobraćaj, Siniša Bubnjević. "Ove druge garaže traže dosta novca i dosta vremena. Obećavali smo garažu na Trgu republike i radi se na pripremi dokumentacije. Ja se iskreno nadam da ćemo sledeće godine krenuti u izgradnju jednog ozbiljnog objekta", kaže Bubnjević.

U međuvremenu, vozači mogu računati na parkirališta, a jedno od prvih koje bi trebalo urediti biće u Ulici Branimira Ćosića. (D.S.)

  • Nenad

    26.07.2010 06:59
    USTANIMO PROTIV GARAZE!!!
    Garaza nece biti postavljena u ulici Milosa Bajica, nego u PARKU KOJI SE NALAZI U TOJ ULICI!!! Park se iz tog razloga uopste neodrzava, nego cekaju da se svima smuci i da kazemo ma radite sta hocete samo da negledamo ovaj uzas. E, GRADSKI FUNKCIONERCICI TO NECE PROCI.
  • G

    29.06.2010 01:46
    "traže dosta novca i dosta vremena" - ali vi ćete naravno novac prikupljen od naplate parkinga koje NISTE izgradili upotrebiti za kupovinu pauk vozila.
  • lala

    28.06.2010 22:52
    A "di su novci" koje dajemo Parking Servisu?!! Grad i dalje gradi garaze i "prepusta" ih toj lopovskoj firmi!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.