Humanitarni maskenbal na klizalištu na Štrandu 10. januara

Klizalište na centralnom platou Štranda u četvrtak, 1. januara, radiće od 12 do 19.30 časova.

Klizalište na centralnom platou Štranda u četvrtak, 1. januara, radiće od 12 do 19.30 časova.

Od petka, 2. januara, klizalište radi od 10 do 19.30 časova. Klizanje tokom zimskog raspusta je besplatno, a ulaznice počinju da se naplaćuju 16. januara po ceni od 100 dinara po smeni koja traje sat i po. Trenutno se naplaćuje samo iznajmljivanje klizaljki od 100 dinara.

Kao i svake godine, "Gradsko zelenilo" i instruktorka klizanja Svetlana Trešnjić organizuju školu klizanja. Prvi kurs počinje 5. januara i trajaće pet dana, a termin je od 9 do 10 časova. Cena petodnevne škole iznosi 1.500 dinara, a u cenu je uračunato i iznajmljivanje klizaljki.

Drugi humanitarni maskenbal posvećen mališanima iz Sigurne dečije kuće u Novom Sadu biće održan 10. januara od 17 časova. Za dobro raspoloženje posetilaca biće zadužen Mini klub, a svoje umeće pokazaće i deca koja treniraju u Klizačkom klubu "Vojvodina".

Iz Zelenila pozivaju Novosađane da donesu dobro očuvanu odeću i obuću, igračke i slatkiše. U danima posle maskenbala, u ime svih darodavaca, predstavnici Zelenila posetiće Sigurnu dečiju kuću i uručiti božićne i novogodišnje poklone štićenicima ove ustanove.

  • 31.12.2014 14:10
    Humanitarno bi bilo da tu jadnu decu izbavite iz ove i ovakve Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.