Stabilna grejna sezona pred Novosađanima

Novosadska toplana poručuje da je spremna za ovu grejnu sezonu i da isključenja grejanja neće biti.
Novosadska toplana poručuje da je spremna za ovu grejnu sezonu i da isključenja grejanja neće biti.

Rekonstrukcijom vrelovodne mreže, smanjen je broj havarija a samim tim i rizik od prekida grejanja.

Pošto je potpisan ugovor sa Srbijagasom očekuje se stabilno snabdevanje gasom tokom grejne sezone.

Iz toplane poručuju i da su smanjili svoj javni dug.

Novi Sad je dobio finansijsku podršku od republičke Vlade poslednjim rebalansom budžeta i time su kupljeni novi energenti za toplanu.

  • 05.01.2015 11:58
    Pa sad mogu da rade sta hoce kad im je prethodni direktor ostavio 35 miliona plusa.Zato su delili paketice od po 12.000 po detetu.Ima se moze se
  • Objektivan

    03.01.2015 20:49
    liman 3
    Ove sezone primećujem mnogo bolje grejanje.Primetio sam i posle sam se i raspitao, sada greju do 22 časa, a ranije su do 20 časova. Saznao sam i da su unapredili mrežu, pisalo je i da su sada povezani sa TE-TO Novi Sad. Istina je i da su mnogima očajne izolacije i nije čudo što dodatno sad sređujemo zgrade. Pre par godina sam promenio ventile na radiijatorima-stavio mi je neke vazdušne ispuste sa malom 'pipom' i uglavnom izbacili smo desetak kofa mulja koji se vremenom nataložio i normalno radijatori su bili manje protočni. Pohvaljujem toplanu i konačno rade ono što i treba i za šta i postoje.
  • mirko

    03.01.2015 15:13
    dobro greju
    ja sam zadovoljan sa grejanjem dobri su.samo da ostane tako.pohvale svim radnicima toplane

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.