Zimska škola za nastavnike iz Vojvodine na FTN-u

Zimska škola za nastavnike iz srednjih škola Vojvodine "NeReLa" održaće se 15. januara u zgradi ITC sa početkom u 10 časova.
Zimska škola za nastavnike iz srednjih škola Vojvodine "NeReLa" održaće se 15. januara u zgradi ITC sa početkom u 10 časova.

U okviru projekta "NeReLa", Fakultet tehničkih nauka organizuje ovu jednodnevnu zimsku školu sa ciljem upoznavanja srednjih škola sa eksperimentima koji su razvijeni na FTN i kod evropskih partnera na projektu.

Školu će otvoriti profesorka Radojka Krneta sa Fakulteta tehničkih nauka iz Čačka, a potom sledi predstavljanje udaljenih eksperimenata partnera iz Beograda, Niša, Porta, Kipra i Maribora, kažu organizatori zimske škole i ističu da se očekuje preko 20 učesnika iz srednjih stručnih škola širom Vojvodine, kao što su škole iz Novog Sada, Kanjiže, Bečeja, Subotice, Ade, Kule, Vršca...

Učesnici će imati prilike da dobiju obuku za upotrebu eksperimenata u okviru Tempus projekta "NeReLa", koji se izvode na daljinu, kao i upoznavanje sa udaljenim eksperimentima na partnerskim univerzitetima u zemlji - u Kragujevcu, Beogradu i Nišu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.