Ovacije u Egeru za "Operu ultimu" Novosadskog pozorišta

Publika u Egeru priredila je ovacije glumcima predstave "Opera ultima" Novosadskog pozorišta/Ujvideki sinhaz na gostovanju u tom mađarskom gradu.
Publika u Egeru priredila je ovacije glumcima predstave "Opera ultima" Novosadskog pozorišta/Ujvideki sinhaz na gostovanju u tom mađarskom gradu.

"Opera ultima" igrana je do sada na više geoografskih koordinata i uvek sa velikim uspehom ali ono što je publika priredila glumcima, 18. januara u egerskom pozorištu "Gordonji Geza" bilo je "uistinu dirljivo i glumci će to sigurno dugo pamtiti", navedeno je u saopštenju.

Predstava je izvedena pred prepunim gledalištem, ubacivane su dodatne stolice a publika se gurala da stane u salu i vidi to dugo najavljivano i očekivano pozorišno delo.

Novosađani su dugo nakon završetka predstave primali čestitke od egerskih kolega koji nisu krili oduševljenje.

Između dva teatra je dogovorena razmena predstava, tako da gosti iz Egera stižu u Novi Sad već u martu sa predstavom "Poseta stare dame", a razgovarano je i o mogućnostima za neke koprodukcije.

  • Majstor

    20.01.2015 10:57
    preporuka
    Od srca preporučujem svima da što pre pogledaju ovu predstavu, jer ako stigne telegram "odozgo", možda je i skinu sa repertoara...
  • vlada

    20.01.2015 09:14
    Zlatne godine Novosadskog pozorišta
    Mislim da bi svi Novosađani trebali da pogledaju ne samo ovu (zaista sjajnu!) predstavu, nego i sve ostale na repertoaru Novosadskog pozorišta. Po ceni karte od 200 do 400 dinara i fantastične ekipe glumaca i režisera, jednostavno nema izgovora da ostajemo kući.
    Kao što je neko napomenuo, sve predstave koje se izvode na mađarskom jeziku su titlovane i ne predstavlja nikakav problem pratiti ih.
  • Ena

    20.01.2015 07:44
    Vrsni teatar!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.