Jednostavna pasta sa avokadom i bosiljkom

Svi volimo pastu, samo je stvar ukusa kada je u pitanju recept.
Jednostavna pasta sa avokadom i bosiljkom
Foto: Pixabay

Danas vam donosimo recept za pastu sa avokadom i bosiljkom, koji ima Coolinarika.

Sastojci:
– 300 gr paste (penne ili neke druge)
 
– 1 vezica bosiljka
 
– 1/2 šoljice pinjola
 
– 2 avokada
 
– 2 kašike limunovog soka
 
– 2-4 čena belog luka
 
– 1/2 šoljice maslinovog ulja
 
– so, biber
 
Priprema:
 
U slanoj kipućoj vodi skuvajte pastu po izboru.
 
Dok se pasta kuva, napravite pesto.
 
U blender stavite bosiljak, pinjole,“meso“ avokada, limunov sok, beli luk i maslinovo ulje. Posolite i pobiberite.
 
Kada se testenina skuva, procedite je i stavite u posudu, umešajte pesto i servirajte.
 
Ako želite izrendajte sir po želji, i pospite rendanim parmezanom i poslužiti preko paste.
 
Prijatno!
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju - LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Recepti

Jedna varijanta pite s krompirom ili krompiruše

Krompiruša je jedno od onih jela koje miriše na detinjstvo, na dom i jednostavnu, toplu kuhinju. Skromna, a bogata ukusom, ova pita idealna je za doručak, lagani ručak uz čašu jogurta, ili večeru.

Krofne na malo zdraviji način

Danas vam donosimo recept za zdrave krofne koje su pečene (ne pržene), napravljene od zdravih sastojaka, ali i dalje ukusne.