Partizan sutra gostuje Realu

Košarkaši Partizana igraju sutra protiv Reala prvu utakmicu Grupe G u TOP 16 fazi Evrolige.

Košarkaši Partizana igraju sutra protiv Reala prvu utakmicu Grupe G u TOP 16 fazi Evrolige. Kako su izjavili, u utakmici u Madridu pokušaće borbenom igrom da ostave dobar utisak i u špansku prestonicu ne idu sa belom zastavom.

U timu crno-belih biće Džejms Gist, koji je propustio utakmicu protiv Širokog u Jadranskoj ligi. "Meč protiv Reala je važan jer je prvi u TOP 16. Idemo da pobedimo, moramo da igramo jako, snažno, to se od nas očekuje. Poslednji meč u Jadranskoj ligi (poraz od Cedevite) nismo odigrali baš kako treba, pa želimo da popravimo utisak i držimo konce igre 40 minuta", rekao je Gist.

Raško Katić, koji je imao problema sa povredom leđa, ali će verovatno biti u timu, rekao je da srpski šampion ne putuje u Madrid sa belom zastavom. "Realu se ne preti, ali ne idemo tamo sa belom zastavom. Tamo hoćemo da igramo kako znamo i možemo. Prvi put igram u TOP 16, osetio sam euforiju pred derbi u Beogradskoj areni i zbog tih razgrabljenih karti osećam strahopoštovanje. Svakako da nije svejedno da to rade ljudi zbog tima u kome igraš", rekao je Katić.

Utakmica sutra počinje u 20.45.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).