Vujošević suspendovan dva meča

Trener Partizana Duško Vujošević suspendovan je na dva meča zbog vređanja sudije Aleksandra Glišića u Kragujevcu u ponedeljak.
Trener Partizana Duško Vujošević suspendovan je na dva meča zbog vređanja sudije Aleksandra Glišića u Kragujevcu u ponedeljak.

KSL je Vujoševića suspendovao zbog "vređanja, pretnji i ostvarenog fizičkog kontakta sa sudijom Glišićem".

Kažnjen je i Glišić, kao i cela sudijska trojka sa meča u Jezeru (Marko Juras, Marko Pecelj), jer je ocenjeno "da su sudili na donjoj granici prosečnosti".

Vujošević je kažnjen i novčano sa 34.500 dinara zbog dve tehničke greške, a KK Partizan NIS sa 23.000 dinara jer su navijači crno-belih ubacivali papirne rolne na parket.

KLS je kaznio i domaćina meča KK Radnički sa 92.000 dinara zbog nesportskog ponašanja gledalaca (tačnije vređanja Duška Vujoševića), te ubacivanja na teren čvrstih predmeta.

Partizan je slavio u Kragujevcu 76:69, u prvom kolu Superlige Srbije. Vujošević će propustiti gostovanje Borcu 12. aprila, te prvi meč kod kuće sa Crnokosom četiri dana kasnije.

  • Ćevara

    09.04.2014 21:35
    Ovaj čovek...
    je puko ko zvečka! Dajte mu "Nacionalnu penziju" i sklanjajte ga iz javnog života!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).