RG: Đoković i Marej prekinuti zbog oluje, meč se nastavlja sutra

Polufinalni duel na Rolan Garosu između Novaka Đokovića i Endija Marija prekinut je zbog mraka i najavljene oluje u četvrtom setu i biće nastavljen u subotu.
Polufinalni duel na Rolan Garosu između Novaka Đokovića i Endija Marija prekinut je zbog mraka i najavljene oluje u četvrtom setu i biće nastavljen u subotu.

Srpski teniser dobio je prva dva seta sa 6:3, 6:3, Marej je dobio treći sa 7:5, a duel je prekinut u četvrtom kod rezultata 3:3.

Kako je saopštio supervizor turnira, meč nije prekinut samo zbog mraka, već i zbog oluje koja je najavljena u Parizu. Srpski teniser pokušava da se plasira u svoje treće finale Rolan Garosa gde ga čeka Stan Vavrinka.
  • Limanka

    05.06.2015 22:13
    @Guglivoje
    Pa što da ga ne veličaju?! Navedi mi još 3 imena iz sveta sporta koji su učinili ono što je Novak napravio, ne za uspeh na polju tenisa, nego za promociju svoje zemlje! Izgleda da to tebi smeta! Ili ti možda smeta što tako svesrdno pomaže mnogo ljudi u Srbiji! On je učinio toliko mnogo za svoju zemlju, čisto sumnjam da će ga skoro neko "stići" po tom pitanju!
  • micko

    05.06.2015 21:49
    sutra nole zavrsava sve do najkasnije pola dva
    zivi bili pa vidili
    ovaj mari je dupe glava i vratio se u igru samo zahvaljujuci noletu koji je treci set igrao kao da mu se ne igra i da ceka da sve ovo zavrsi
    a ovaj se veseli iskace ko neka budala
    zato ce ga nole sutra spustiti na zemlju
  • guglivoje

    05.06.2015 19:42
    zivi bili,pa videli
    u kuriru i blicu ne mozes procitati drugaciji komentar,do velicanja djokovica...zato sve pohvale za 021 portal...ako sns pobedi i u pokrajini,nece biti ni slobodnog misljenja u jedinom slobodnom mediju...??!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.