Reper 50 cent slučajno postao bitkoin milioner

Američki reper 50 cent verovatno proslavlja svoje malo bitkoin bogatstvo od sedam miliona dolara.
Reper 50 cent slučajno postao bitkoin milioner
Foto: 021.rs
Pre nekoliko godina je rizikovao dok su mnogi bili skeptični i počeo da prihvata uplate za svoju muziku u bitkoinima, prenosi Mashable.
 
Prvobitno je zaboravio na to, dok ga nedavni skok vrednosti bitkoina nije podsetio, kada je shvatio da mu se taj potez nesumnjivo isplatio. Neočekivano bogatstvo repera je prvo objavio TMZ u utorak, koji je napomenuo da je 50 cent počeo da prihvata plaćanje u bitkoinima, nakon objavljivanja svog albuma "Animal Ambition" 2014. godine.
 
Tada je kriptovaluta vredela oko 662 dolara, tako da su ljudi mogli da kupe album za mali deo bitkoina, prenosi Mashable.
 
"Animal Ambition" je navodno zaradio oko 700 bitkoina, sudeći prema izvorima TMZ, što je i 2014. godine vredelo oko 400.000 dolara.
 
Kako je bitkoin "eksplodirao" 2018. godine, reper trenutno ima oko 7.7 miliona dolara, prema današnjoj vrednosti bitkoina.
 
Reper je vesti objavio na društvenoj mreži Instagram, uz skrinšot članka sa TMZ. "Nije loše za dete sa Južne strane, ponosan sam na sebe", napisao je 50 cent.
  • Lupiš i ostaneš živ

    25.01.2018 14:52
    I tako
    Deks pišeš o stvarima o kojima ništa ne znaš, očigledno. Ne želim da te kritikujem, samo te molim da pokušaš nešto u životu i tek onda možda, ali samo možda nakon dovoljno stečenog iskustva komentarišeš nešto.
  • Png

    25.01.2018 09:18
    Food for thought...
    Sve je to lepo,ali nadjite mi 1 banku/ustanovu u okolini koja ce vam isplatiti neki veci iznos u kesu...
  • Petko

    25.01.2018 08:18
    @deks
    Idi na google i nadji overstock, a potom u pretragu ukucaj Three Bakers Gluten Free Rye Style Bread (Pack of 2), zatim plati svojim bitcoinima i TADAAA, imas hleb :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.