Suši restoran uvredio gošću zbog previše naručene hrane

Suši restoran u Torontu (Kanada) uvredio je gošću koja je naručila porciju hrane, uz objašnjenje da je to previše obilna porcija.
Suši restoran uvredio gošću zbog previše naručene hrane
Foto: Pixabay
Kasandra Mauro, koja je s drugaricom u suši restoranu "King City" naručila duplu porciju hrane, bila je iznenađena reakcijom konobara, kuvara i menadžera koji su je ismejali.
Mauro i njena drugarica naručile su piletinu s pirinčem, kozice, testeninu i dve rolnice sušija. Kada je njena prijateljica porudžbini dodala još jednu rolnicu sušija, zaposlena u restoranu je rekla: "Ne, to je previše hrane."
Žene su se prenerazile, ali ih je menadžer restorana još više zbunio kada je rekao da bi trebalo da se premeste za veći sto zbog količine naručene hrane.
 
Na Tiktoku je objavila snimak u kome kritikuje "Paper Crane Sushi Bar". Snimak je postao viralan.
 
Zaposleni u restoranu su se izvinili, ali je lokal dobio negativnu ocenu na Yelpu, popularnoj platformi koja ocenjuje restorane.
 
"Iskreno se izvinjavamo zbog komentara koji su možda izazvali neprijatnosti. Većina naših zaposlenih govori engleski kao drugi jezik, ali im nije bila namera da urade bilo šta zbog čega bi vam bilo neprijatno u našem restoranu. Odvojićemo više vremena na učenje engleskog", navodi se u objavi na Instagramu.
 
U postu se navodi da su vlasnici firme razgovarali o incidentu sa svojim osobljem i da su se usredsredili na razgovor s kupcima.
 

Teme

suši
  • Rumpelstiltskin

    13.06.2023 09:49
    Pročitao sam "vest" i na drugim platformama, i očigledno je da se radi o nesporazumu koji je razmažena influenserka morala da pretvori u dramu. Osoblje je, nakon poručene hrane, želelo da gošći ukaže da je to previše hrane koja može da stane na sto za koji su ona i drugarica sele, te su im ponudili da pređu za veći. Međutim, s obzirom da osoblje ne govori engleski tako dobro, nisu se najbolje izrazili. Bilo ko sa malo soli u glavi i mrvom ljudskosti bi to shvatilo na na pravi način, ali ovakve narcisoidne osobe to prihvataju lično, i ne propuštaju priliku da naprave scenu. Doduše, tu je i potreba da se koristi i svaka situacija radi samopromocije, a šta bolje to radi nego izazivanje konflikta, vrlo često sasvim neopravdano, i na štetu druge strane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.