Sve više muškaraca voli analni seks

Novo istraživanje, objavljeno u "Journal of Sexual Medicine" pokazuje da sve više žena praktikuje analni seks. Takođe, sve je veći broj heteroseksualnih muškaraca koji uživaju u njemu.
Novo istraživanje, objavljeno u "Journal of Sexual Medicine" pokazuje da sve više žena praktikuje analni seks. Takođe, sve je veći broj heteroseksualnih muškaraca koji uživaju u njemu.

Prema podacima objavljenim u časopisu, 20 odsto žena starosti od 18 i 19 godina, probalo je analni seks najmanje jednom. Kod onih starijih, taj broj je još veći. Čak 40 odsto žena od 20-te do 24-te godine upražnjavalo je analni seks, međutim, još je zanimljivije da većina njih ne ostaje na jednom pokušaju, već topretvaraju u redovnu praksu. Pre 18 godina samo 10 odsto žena priznalo je da su najmanje jednom dopustile partneru da penetrira u njihov analni otvor u poslednjih godinu dana, dok se 2010. ta brojka dvostruko povećala, na 20 odsto.

Posebno su zanimljivi podaci o muškarcima: oko 11 odsto muškaraca starosti između 20 i 24 godine kažu da je barem jednom u životu neko penetrirao u njihov anus. Taj broj je nešto niži u kod starijih, ali broj muškaraca koji su praktikovali analni seks od 1992. takođe je udvostručen. Tada je iznosio oko 2 odsto, dok je 2010. godine oko 4 odsto ispitanika izjavilo da su ga upražnjavali u poslednjih godinu dana. Jednak broj njih izjavio je da redovno ima analni seks, a važno je napomenuti da su istraživanjem bili obuhvaćeni ispitanici svih seksualnih orijentacija.

  • eto

    08.10.2010 06:08
    Eto
    Koja uvijena gay propaganda.
  • 07.10.2010 22:31
    Taj podatak govori da je sve vise muskaraca tajni pederi a zene sve vece i vece kurve !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.