Ekstremne ženske fantazije

Žene mogu imati vrlo smele fantazije, pa tako neke od njih idu mnogo dalje od maštanja o seksu u liftu...
Žene mogu imati vrlo smele fantazije, pa tako neke od njih idu mnogo dalje od maštanja o seksu u liftu...

Fantaziranje o vraćanju u detinjstvo

Regresija znači vraćanje u neki deo detinjstva. Uopšteno regresija predstavlja vraćanje, što znači da se ponašate kao dete između 2. i 6. godine života. Sklonost regresiji se može videti kada se uživa u tepanju, tako da partneri jedan s drugim komuniciraju kao s malim detetom (moja beba, mišić, malena, slatkica itd...). Regresija nudi osećaj zadovoljstva, ako neko dominira na način kao da ste vi dete i da se on ili ona brine za vas u premoćnoj ulozi oca, odnosno majke.

Nakon dužeg vremena osećaj zadovoljstva u situacijama kad neko dominira i kada zamišljate da ste dete može uzrokovati želju da i na seksualnom području postanete dete. Želite da se druga polovina oblači u dečju odeću da se samozadovoljava pred drugima te plače i urinira.

Egzibicionističke fantazije

Sva pokazivanja u javnosti mogu se svrstati u egzibicionizam (takođe i pred samo jednom osobom). Posmatrači najčešće ne učestvuju aktivno, na primer žena koja je pod tušem s vrlo mladim dečkom i uživa u tome da se pokazuje pred nevinom osobom. Te fantazije je često teško realizovati jer je potrebno naći publiku. Ostaju dva rešenja: ili želite da improvizujete pred prijateljima i komšijama, ili ćete naći posao u jednom od područja gde su takve aktivnosti potpuno uobičajene, ili ćete pak zamoliti partnera da glumi potrebnu publiku. A ako ste dovoljno odvažni, nazovite prijatelja, njega ili nju i improvizujte striptiz.

Seks sa životinjama

To su sve fantazije, koje se odnose na privlačnost prema životinjama, posebno psima, majmunima, kozama i konjima. Prilično je raširena, među ženama, na primer da ženu liže pas ili milovanje psa s namerom da se on uzbudi.

Seks sa srodnikom

Kod te fantazije nastojimo da sa partnerom uspostavimo dobar odnos tipa majka/sin ili otac/ćerka. Na primer, odnosi sa ženama koje mogu da igraju ulogu majke te tako omoguće svojoj partnerki iluziju da su zamenile pravu majku. U obrnutom slučaju: starija žena u odnosu s mlađim i nižim partnerom može da ostavi utisak kao da opšti s svojim sinom.

Istu situaciju ćemo naći u slučaju da žena pokuša u svom partneru da nađe oca zbog starosti ili veličine (ta želja je često nesvesna). Oni kod kojih su fantazije o incestu vrlo jaki zahtevaće od partnera da se preoblače u dečake ili devojčice, ili će od partnera tražiti da glume prizore koji ih podsećaju na detinjstvo, piše Intimate Medicine.
  • 11.10.2011 11:36
    Fantaziram da stavim ananas u dupe, al neam para da ga kupim.Onda fantaziram o novcu,kako bih dosao do ananasa, onda fantaziram o poslu koji ce obezbediti taj novac.MIslim da imam fantastican zivot.
  • Bitch

    09.10.2011 13:02
    Sex pred drugima
    Kad bi sluzbena vozila mogla da progovore...
  • Markan

    09.10.2011 12:48
    "Želite da se druga polovina oblači u dečju odeću da se samozadovoljava pred drugima te plače i urinira."

    Dude,seriously...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.