VIDEO: Na svadbu mu upala trudna ljubavnica u venčanici

Neimenovani Kinez iz Šenzena poprilično je osramoćen na sopstvenom venčanju jer je u svečanome danu odlučila da učestvuje i trudna ljubavnica.

Neimenovani Kinez iz Šenzena poprilično je osramoćen na sopstvenom venčanju jer je u svečanome danu odlučila da učestvuje i trudna ljubavnica.

Mlada dama se takođe pojavila u venčanici, pa nasrnula na mladu koja je, začudo, čvrsto stala u odbranu nevernog muškarca.

Tako je barem napisao novinar portala Nanfang, koji je u videu čuo da mlada govori sledeće: Zašto nisi otišla na abortus dok je bila prilika? Odakle da znam čije je dete? Želiš li nas prisiliti da ti kupimo kuću? S kojim novcem da ti to priuštimo?

Iz tih je rečenica teško razaznati da li je mlada suparnicu tek upoznala ili je za aferu voljenog znala i ranije.

  • mrva

    28.11.2013 21:45
    Bad copy
    kineska serija...
  • deran

    28.11.2013 13:40
    I... Jel se oženio na kraju ?
  • Igor

    28.11.2013 13:30
    Drugi ljudi, drugi obicaji
    Druga kultura, drugi obicaji.

    Kod Kineza je normalno da se bogatstvo i status isticu kroz ljubavnice. Jedan Kinez moze normalno imati zenu, emotivnu vezu sa drugom zenom i seksualnu vezu sa trecom, ako ima dovoljno bogatstva da ih izdrzava sve tri. I to je kod njih kulturna norma zadnjih hiljadu godina.

    Zena postaje ljubavnica ako primi poklon od ozenjenog muskarca (nakit, odeca, putovanje i sl...).

    Nama je mozda cudno, njima je sasvim normalno. I zene to prihvataju najnormalnije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.