VIDEO: Ljubavnicu tukle nasred ulice

Grupa Kineskinja odlučila je da se na ulici obračuna sa ženom koja je navodno "ukrala" muža jednoj od njih.

Na uznemirujućem snimku besne žene žrtvu vuku po podu, natežu joj odeću i udaraju je po glavi dok ona zapomaže i pokušava da na sebi zadrži odeću.

Nakon toga pojavljuje se muškarac koji pokušava da smiri situaciju, a ubrzo se skupilo još znatiželjne publike.

Na kraju snimka žrtva ostaje da sedi na pločniku, potpuno raščupana, a mnogi komentatori slažu se kako bi ženama ipak bilo bolje da su se obračunali s mužem "varalicom".

Ovakve scene česte su na kineskim ulicama. Ljute žene i devojke se svete za prevaru svog muškarca napadajući drugu ženu. Ljudi se ne upliću u to jer se smatra "slučajem srca".

  • Živadinka

    20.07.2016 14:31
    @ Zivan
    A kad će tabate one mačore što lažu da su slobodni, da su pred razvodom ne bi li zabeležili još koju recku.
    Ne zna se šta je to super u video zapisu, kojeg srećom više nema na ovom sajtu. Primitivizam i nasilje na sve strane, a u suštini celu priču i uzročno posledične veze NE ZNAMO, VEĆ ZAMIŠLJAMO.
  • Zivan

    18.07.2016 08:24
    Super foto- pricca, bilo bi dobro da i ovdassnje zene pocnu tabati ssvalerke...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin