Japanci predstavili luksuzni voz

Japanski železnički operater u petak je predstavio novi luksuzni voz u nadi da će privući imućne putnike koji žele komfor na putovanjima.
Japanski železnički operater u petak je predstavio novi luksuzni voz u nadi da će privući imućne putnike koji žele komfor na putovanjima.

Voz Kjušu železnica pod nazivom "Nanatsuboshi" ima salon sa klavirom i barom, kao i 14 privatnih apartmana. Svaka drvetom obložena spavaća soba ima plišani krevet i sto, zajedno sa kupatilom u kojoj su tuš kabina i wc.

Voz putuje oko japanskog otoka Kjušu, četiri dana, a vozna karta za ovaj aranžman, koji uključuje tri noćenja za dve osobe košta 11.000 dolara.

Kompanija se pohvalila rafiniranim dizajnom voza koji je spoj japanskog i zapadnog, kao novih i starih ideja. Voz će krenuti na putovanje u oktobru ove godine, a aranžmani su već rasprodati do juna 2014. godine.

  • 19.09.2013 13:23
    Isti kao onaj naš, što je putovao dva dana na relaciji Beograd-Bar...
  • Osoba M

    16.09.2013 06:01
    Sad ce ovi nasi to da kupe, pa da ga preteraju preko Zezelja :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja