Srbija privlači britanske turiste

Turistička organizacija Srbije (TOS) predstaviće ove godine turističke potencijale Srbije na međunarodnom sajmu turizma u Londonu (WorldTravel Market - WTM) koji se održava od 4. do 7. novembra.
Turistička organizacija Srbije (TOS) predstaviće ove godine turističke potencijale Srbije na međunarodnom sajmu turizma u Londonu (WorldTravel Market - WTM) koji se održava od 4. do 7. novembra.

Sajam turizma u Londonu je poslovni sajam koji poseti oko 50.000 profesionalaca i predstavnika turističke industrije, a na ovogodišnjoj smotri učestvuje 5.000 izlagača iz 184 zemlje, saopštio je TOS.

U predstavljanju turističke ponude Srbije, ove godine će naglasak biti na turističkoj ponudi gradova, aktivnostima u prirodi, turizmu vezanom za istorijsko nasleđe i Dunav, kao i na najznačajnije manifestacije u Srbiji.

Na štandu Srbije TOS će promovisati glavne teme na međunarodnom tržištu za 2014. godinu - "Lifestyle Serbia" i "Srbijapamti", kojom se obeležava 100 godina od izbijanja Prvog svetskog rata.

Pored TOS-a na štandu naše zemlje učestvuju turističke organizacije Beograda, Vojvodine, Novog Sada, Niša kao i nekoliko organizatora putovanja iz Srbije.

TOS je najavio da će na sajmu turizma u Londonu, sutra biti održana konferencija za medije na kojoj će biti promovisana turistička ponuda naše zemlje.

Takođe je najavljeno da će u toku sajma biti održani brojni sastanci sa predstvnicima turističke privrede Velike Britanije.

Za prvih devet meseci ove godine Srbiju je posetilo 17.384 turista iz Velike Britanije, što predstavlja povećanje od 6,5 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

  • Baltazar

    04.11.2013 16:52
    NOBODY!
    Nobody TOSses a dwarf! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja