Šta omiljena destinacija za odmor govori o vama?

Sigurno imate omiljenu destinaciju o kojoj sanjate, a ona o vama može otkriti nekoliko simpatičnih detalja.
Sigurno imate omiljenu destinaciju o kojoj sanjate, a ona o vama može otkriti nekoliko simpatičnih detalja.

Pariz

Romantična ste osoba koja voli lepe stvari u životu. Bez problema možete sate i sate da lutate muzejima i da uživate u finoj hrani.

London

Engleski je vaš omiljeni jezik, volite neobične gradske ulice, dobro pivo, reči koje zvuče više nego što zapravo jesu i obožavate kraljevsku porodicu.

Amsterdam

Bezbrižni ste i volite zabavu, ali i malu dozu kulture. Nećete propustiti odlazak u svetski poznati muzej ili posetiti pivnicu u kojoj se pravi Heineken.

Irska

Veliki ste fan prekrasnih krajolika i idiličnih malih mestašaca. Ne smeta vam ni pokoja znamenitost, samo je bitno da dan završite uz dobro pivo.

Dubai

Volite glamur i luksuz, a male stvari ne dolaze u obzir. Dodate li tome kulturološku raznolikost, Dubai ima sve što biste ikada mogli da poželite.

Grčka

Vaš savršen jeftini odmor uključuje dobar odnos istorijskih znamenitosti, vreme na lepim plažama, ali i ukusnu hranu i zabavu za pamćenje.

Australija

Putnik ste koji uvek drži sve karte otvorenima. Egzotične životinje su vaši prijatelji, a u trenu ćete pronaći opravdanje za odlazak na žurku.

Bali

Vi ste poput glavnog ženskog lika iz knjige filma "Jedi, moli, voli" koji je na filmsko platno donela Džulija Roberts. Odlučili ste da želite promenu i odmor od sadašnjeg života i otvoreni ste za nove pustolovine.

Italija

Uživate u svemu što nije dobro za vas, od vina do najfinijih sireva i poslastica. Usput ćete posetiti neku znamenitost i prošetati se da postignete balans.

Španija

Niste snobovski nastrojeni i nije vam bitna ukusna hrana ili skupoceno vino. Radije ćete se prepustiti strastima i trenutku i otići u nepoznato da vidite šta će se dogoditi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja