Tri dana na Budvanskoj rivijeri 59 evra

Budvanska rivijera ponudiće ovog leta svojim građanima, ali i građanima Srbije, trodnevne aranžmane po izuzetno povoljnim uslovima.

Budvanska rivijera ponudiće ovog leta svojim građanima, ali i građanima Srbije, trodnevne aranžmane po izuzetno povoljnim uslovima.

"U okviru ove specijalne ponude trodnevni smeštaj u hotelu "Kastel Lasla" u Petrovcu koštaće 59 evra po osobi, u turističkom naselju "Slovenska plaža" 69, a u hotelu "Aleksandar" u Budvi i hotelu "Palas" u Petrovcu 79 evra", kaže menadžerka za odnose sa javnošću Budvanske rivijere Tijana Kotarac.

Ona je dodala i da dvoje dece do 12 godina imaju besplatan smeštaj, što znači da će četvoročlanoj porodici za tri dana na Slovenskoj plaži u Budvi biti potrebno 138 evra. Cene se odnose na polupansionske aranžmane.

  • NS

    08.06.2010 00:37
    Da je tamo dobro, ne bi Crnogorci hrlili u NS and BG.
  • Stoja

    07.06.2010 23:52
    skupo
    59 eura za tri dana je puno, a posebno zbog toga sto se radi u polupansionu. kada kazem puno - mislim na Budvu
  • mile

    07.06.2010 04:23
    snovi
    samo neka sanjaju nece me videti kod njih ni na slici a ne da im jos dam pare pa nismo mi budale. Eno im visoki turizam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja