Sjajni aranžmani uz odlične popuste u "Dream Land" agenciji

Turistička agencija "Dream Land" je i ove godine pripremila bogatu ponudu aranžmana.
Turistička agencija "Dream Land" je i ove godine pripremila bogatu ponudu aranžmana.

Koliko u ovoj agenciji misle o udobnosti, komforu i sigurnosti putnika, toliko misle i na njihov budžet. Zato su za ovo proleće i leto pripremili posebne ponude:  

Akcenat je stavljen na stalne popuste za apartmanski smeštaj na Halkidikiju. Na regularne cene odobrava se 10% popusta na smeštaj kao i 19 % popusta na prevoz a za uplatu u celosti.

I ovo leto Turska je atraktivna sa velikim brojem hotela visoke kategorije, a po povoljnim cenama i besplatnim boravkom za decu do određenih godina starosti. Iskoristite popuste za rani booking - ponuda traje do 30. aprila.
Napominjemo da je u turističkoj agenciji "Dream Land" moguće i odloženo plaćanje  čekovima do šest rata.

Iskoristite i popuste, pa prvomajske i uskršnje praznike provedite u evropskim metropolama. O svim ponudama više informacija možete dobiti na broj telefona tel 630 55 00, na sajtu agencije ili lično u prostorijama u Njegoševoj 41, Beograd.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja