FOTO: Slon napravio selfi

Prilikom posete azila za slonove na jugu Tajlanda, kanadski student Kristijan Leblank poželeo je da napravi selfi sa jednom od ovih veličanstvenih životinja.
Prilikom posete azila za slonove na jugu Tajlanda, kanadski student Kristijan Leblank poželeo je da napravi selfi sa jednom od ovih veličanstvenih životinja.

Ono što nije znao jeste da su slonovi veoma radoznale životinje. "Odmah mi je istrgao kameru iz ruke, a pošto je 'time lapse' bio uključen, slon nije morao da pritisne dugme da bi napravio fotografiju", ispričao je Leblank televiziji CBC. "Srećom pa su slonovi fine životinje. Vratio mi je kameru sa jednom od najboljih fotografija koje sam ikada snimio", objasnio je mladić.

Objavljena pre nekoliko dana na Instagramu, fotografija je postala pravi hit i zabeležila više od 1.500 lajkova.

Ovo nije prvi put da neka životinja napravi selfi. Prošle godine, jedan majmun je "pozajmio" aparat od britanskog fotografa Dejvida Slejtera i napravio selfi za pamćenje. Fotografija je čak objavljena na Vikimediji i bila predmet sudskog spora, budući da je Slejter tužio američku fondaciju što ju je postavila na internet bez njegove saglasnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Devet najagresivnijih rasa pasa na svetu

Određene rase pasa sklone su agresivnom ponašanju, zbog čega se ne preporučuju neiskusnim vlasnicima koji nemaju dovoljno vremena za dresuru i socijalizaciju.

Italija zabranjuje jogu sa štencima

Italijansko ministarstvo zdravlja zabranilo je časove joge sa štencima, rekavši da bi u njoj trebalo da učestvuju samo odrasli psi kako bi se zaštitilo zdravlje životinja, kao i sigurnost polaznika.