Riblje ulje bakalara - eliksir zdravlja Kraljevine Norveške

Nekada nismo ni svesni koliko je bitan naš imuni sistem - on se često izbori sa naznakama bolesti pre nego što ih mi i osetimo.
Imunitet se gradi i održava kako bi naše telo funkcionisalo u svom najboljem stanju, a s obzirom na dužinu životnog veka, sve je bitnije održavati jak imuni sistem na "duže staze". Imuni sistem najuspešnije jačamo dobrom ishranom i vežbanjem, što je sve deo zdravog životnog stila.
 
Poslednjih decenija su naučnici uspeli da izoluju najbolje načine da očuvamo imunitet i samim tim, skoro celokupno zdravlje. Među najlakšim, ali i najefektnijim načinima našle su se i masne kiseline, naročito esencijalne, koje naša tela ne stvaraju, već ih unose konzumacijom.
 
Zdravstveni profesionalci naročito su zadovoljni vidnim efektima koje na nas imaju esencijalne Omega-3 masne kiseline, najčešće locirane u kvalitetnoj ribi.
 
Gde da nađem riblje ulje bakalara ?
 
Sada je lakše nego ikada zadovoljiti dnevne potrebe za Omega-3 masnim kiselinama jer u svom gradu možete pronaći kvalitetno ulje divljeg arktičkog bakalara, direktno iz Norveške, zemlje poznate po kvalitetnom ribljem svetu i zdravoj naciji.
 
Naime, firma koja se pozicionirala kao dobar i pouzdan prijatelj zdravlja je "Norway House", direktan uvoznik kvalitetnih Omega-3 proizvoda, u originalnom pakovanju, iz prijateljske Norveške. Iz bogate ponude dodataka ishrani se izdvaja Omega-3 ulje sa prijatnim ukusom limuna, proizvedeno od jetre divljeg arktičkog bakalara. Ono što je posebnost ovog proizvoda je preporučljivost celoj porodici, bez obzira na uzrast.
 
Ulje sadrži esencijalne DHA i EPA Omega-3 masne kiseline, prirodne vitamine A i D, kao i vitamin E, ključne u očuvanju zdravlja. Vitamin A u prirodnom obliku doprinosi očuvanju vida, sprečava makularnu degeneraciju očiju, doprinosi dobroj hidriranosti kože i smanjenju bora, dok u prilog unošenju prirodnog oblika vitamina D, osim dobro poznatih benefita na kosti, mišiće i krvne sudove, ide i teza da je reč o vitaminu koji deluje antikancerogeno.
 
Ulje bakalara ima naročit benefit kod pada imuniteta i učestalih prehlada, smanjuje bolove u zglobovima i deluje protivupalno, jer smanjuje sintezu prostaglandina (medijatora zapaljenja), zato je prirodno rešenje kod reume, artritisa i drugih stanja bolnih zglobova. Pospešuje dotok krvi u mišiće i na taj način smanjuje problem loše cirkulacije. Ima sposobnost da reguliše lipidni status smanjenjem holesterola i triglicerida u krvi, samim tim sprečava nastanak srčanih oboljenja. Obzirom da DHA ima regenerišuće dejstvo po moždane ćelije, doprinosi poboljšanju stanja kao što su depresija, anksioznost, Alchajmerova bolest. Sve češće se preporučuje kod stanja koja uključuju poremećaj pažnje kao što su ADHD i autizam.
 
Uvek je pravo vreme da krenete sa unošenjem Omega-3 masnih kiselina. Doziranje je jednostavno - porodično pakovanje teži 500 ml, a ulje se unosi jednom dnevno uz obrok, polovina kafene kašike za uzrast od 3+ godina. Pakovanje treba upotrebiti u roku od tri meseca. Naročito se Omega-3 ulje preporučuje trudnicama i dojiljama, čije mleko je jedina hrana bebama i koje može da bude dodatno obogaćeno na najlakši način.
 
Više o  norveškom premium Omega-3 ulju za celu porodicu možete pronaći na zvaničnoj internet stranici ekskluzivnog uvoznika i distributera za Republiku Srbiju Norway House d.o.o. : www.omega3norway.rs. Takođe, sve ostale norveške premium Omega-3 proizvode možete pronaći u Omega-3 Norway Shop No.1 u Pariskom magazinu, Kralja Aleksandra 12 u Novom Sadu i Omega-3 Norway Shop No.2 u Braće Nedić 7 na Vračaru u Beogradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.