VIDEO: Muškarci probali simulator menstrualnih grčeva

Nekoliko muškaraca odlučilo je da se podvrgne testu da bi ustanovili kako se žena oseća dok ima menstruaciju.
VIDEO: Muškarci probali simulator menstrualnih grčeva
Foto: Pixabay
Simulatori menstruacije u suštini su isti kao i simulatori trudova. Zovu se uređaji za transkutanu električnu nerrvnu stimulaciju (TENS) koji su dizajnirani za ublažavanje bola. Međutim, kad se pojačaju, mogu prouzrokovati intenzivnu, iscrpljujuću neprijatnost.
Grupa je zauzela naučni pristup eksperimentu sa ženom koja je bila kontrolni subjekat. Na početku videa, ona pričvršćuje simulator na područje svojih jajnika i pojačava ga na deset, najvišu jačinu. Svi prisutni su impresionirani jer žena ne pokazuje nikakve znakove neprijatnosti.
Kada je prvi muškarac isprobao simulator, bio je šokiran neprijatnošću.
 
"Zar bi trebalo toliko da boli", upitao je sledeći, pre nego što je prasnuo u nervozan smeh.
 
Treći je rekao da je osećao bol sve do čašica kolena.
 
U jednom delu videa može se videti kako je simulator spojen istovremeno na muškarca i ženu. Dok je uređaj uključen, na muškarcu se vidi da trpi jak bol, a žena stoji mirno, tvrdeći da osećaj koji joj uređaj stvara nije uopšte tako strašan kao pravi menstrualni grčevi.
 
"Da, grčevi me bole i gore od ovoga", dodala je.
 
Tome treba dodati i bolove u leđima, glavobolje, nadutost, mučninu i osećaj da gubiš krv.
 
  • kru

    12.07.2022 12:59
    goldie
    Jes, pa da umru.
  • Žena

    12.07.2022 12:32
    Grčevi idu iz materice, ne iz jajnika. Materica se grči da izbaci sve što se pripremilo za bebu a nije došlo do oplodnje. Jajnici ne bole, oni bole kad je ovulacija.
  • goldie

    12.07.2022 09:00
    mama
    Treba da probaju simulator porodjaja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.