Novosadski informativni portal 021

Život

Seks u pustinji ih skupo koštao

Britanski par Piter Kazins i Don Rid, koji su bili na putovanju oko sveta odlučili su da imaju seks u pustinji u Nevadi, skoro 100 km od najbližeg telefonskog signala - a to se ispostavilo kao loša ideja.

U Evropi počela sezona gripa

Gripa u Srbiji još nema, ali u Evropi počinje sezona epidemija, jer zemlje na severu i zapadu kontinenta prijavljuju srednju aktivnost virusa, pri čemu je najviše laboratorijski potvrđenih slučajeva oboljenja izazvao mutirani virus gripa A podtipa H3N2.

FOTO: Oralni seks tokom pank svirke

Jedna od obožavateljki pank grupe "Dead Kennedys" očito se nije mogla suzdržati pa se skinula gola, legla na pozornicu, a njen partner ju je oralno zadovoljavao.

Na Kopaoniku najbolja sezona u poslednjih 10 godina

Uoči Nove godine na Kopaoniku je palo dovoljno snega, pa na srpskoj planinskoj lepotici, ovih dana, u špicu zimske sezone boravi oko 10.000 domaćih i stranih gostiju, a svi smeštajni kapaciteti, sa oko 8.000 kreveta u hotelima na vrhu planine, i 2.000 kreveta u apartmanima i hotelima podno Kopaonika, potpuno su popunjeni.

Penis ipak može da se polomi?

Iako je istina da penis nema nijednu kost koja bi mogla da se stvarno polomi, nije nemoguće da vam se, dok je polni organ u erekciji dogodi povreda koja veoma boli.