FOTO: Oralni seks tokom pank svirke

Jedna od obožavateljki pank grupe "Dead Kennedys" očito se nije mogla suzdržati pa se skinula gola, legla na pozornicu, a njen partner ju je oralno zadovoljavao.
Jedna od obožavateljki pank grupe "Dead Kennedys" očito se nije mogla suzdržati pa se skinula gola, legla na pozornicu, a njen partner ju je oralno zadovoljavao.

To je, naravno, oduševilo, ali i užasnulo deo okupljenih koji su ceo događaj snimili, a fotografije su se proširile društvenim mrežama.

"Ovo je definitivno nešto što ne viđamo često na punk koncertima", rekao je jedan od posetilaca za 10 News.

Osiguranje je par izbacilo iz dvorane, a portparol šerifa rekao je da bi par mogao biti kažnjen, ali dodaju i da niko nije podneo žalbu.

Uprava Belly Up Taverna gde se koncert održavao u službenom saopštenju je navela da "ne podržavaju ovakve aktivnosti" i da se s ovakvim situacijama još nisu susreli.

  • 20.01.2015 10:04
    beban
    ako tako i treba to je sloboda izrazavanja prava upotreba jezika
  • 19.01.2015 23:16
    pih
    bači drogu,djavo je popio!!!
  • Agronom sa sela

    19.01.2015 22:09
    Životinje
    Ovako je propo i stari Rim !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.