Novosadski informativni portal 021

Život

Muškarci koji vas nikad neće zaprositi

Velika je verovatnoća da ćete morati da poljubite mnogo žaba pre nego što naiđete na princa. Postoje tipovi muškaraca za koje u startu znate da vas nikada neće zaprositi.

Karneval u Riju proglašen otvorenim

Uz zvuke sambe, "kralj Momo" proglasio je večeras otvorenim karneval u Riju, pošto mu je prethodno gradonačelnik Eduardo Paeš simbolično predao ključ tog brazilskog grada.

Besplatan ulaz u Resavsku pećinu 8. marta

Javno preduzeće "Resavska pećina" kod Despotovca, odlučilo je da za 8. mart, Međunarodni dan žena, ulaz u pećinu bude besplatan za dame, rekao je danas direktor preduzeća Dragan Obradović.

Osnovao firmu da bi otkrio lek za bolesnog sina

Ilan Ganot bio je direktor hedž fonda američke banke JP Morgan Čejs kada mu se teško razboleo dvogodišnji sin. Ganot je dao otkaz, a svoje veze i iskustvo u svetu finansija iskoristio je da osnuje biotehnološku firmu koja u trci sa vremenom pokušava da nađe lek.

Kakva je idealno zdrava žena?

Matematičkim metodama naučnici sa Instituta za preventivnu medicinu u Kopenhagenu su izračunali kakva je idealno zdrava žena, koja će dočekati duboku starost sa zdravim srcem i vitalna.

Er Srbija uvodi prtljag po komadu

Na letovima Er Srbije ubuduće će važiti nova pravila za prevoz prtljaga, usaglašena sa standardima evropskih avioprevoznika, saopšteno je iz te kompanije.

Bitna je i veličina klitorisa

Dok se o veličini penisa često govori, zanemaruje se činjenica da na doživljaj vrhunca ili njegov izostanak može da utiče i veličina klitorisa.

FOTO: Održan Festival sanki u Rusiji

Moskovski Sokolniki Park bio je domaćin ruskom Festivalu sanki, a stotine posetilaca uživalo je u šarenim i neobičnim sankama i takmičenjima na veštačkom brdašcu.