Novosadski informativni portal 021

Život

Žene sve manje veruju kavaljerima

Žene su sve sumnjičavije prema muškarcima koji im otvaraju vrata ili nude kaput kada je napolju hladno zbog sve većeg manjka dobrih manira, pokazalo je najnovije istraživanje.

Kako neke žene podmlađuju vaginu

Brazilska depilacija i ukrasi kristalima na intimnim delovima tela odavno su prestali da budu tabu, a žene širom sveta iz dana u dan pokušavaju da pronađu nove načine koji će im pomoći da njihova vagina izgleda lepše i mlađe.

Navike koje vas ubijaju

Ležete kasno, ne doručkujete, pušite? Ako je tako, onda, kao i mnogi pametni ljudi, pravite glupe greške koje vam ugrožavaju zdravlje.

Više letova do Istanbula

Aviokompanija Turkiš erlajns (Turkish Airlines) počeće od 31. marta postepeno da povećava broj letova iz Beograda, a od sredine maja svakodnevno će dva puta leteti na liniji Istanbul-Beograd, saopštio je beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Povratne karte Jat-a za 99 evra

Kompanija "Jat Airways" 15. januara počinje dvonedeljnju promotivnu kampanju povoljnijih povratnih karata, počev od 99 evra za pojedine destinacije.

Gde žive najzdraviji ljudi na svetu?

Dijabetesa gotovo da nema u Meksiku, stanovnici Kameruna ne znaju za karcinome, dok Islanđani retko pate od depresije, iako tmurno vreme i vetrovi pogoduju razvoju ove bolesti.

Šta muškarce najviše plaši u vezi sa seksom?

Jesam li dovoljno dobar ljubavnik? Je li moj penis dovoljno velik? Hoće li ona ostati trudna? To su samo neka od pitanja koja se brojnim muškarcima motaju po glavi. Čak i oni najsamopouzdaniji imaju svojih strahova kad je seks u pitanju.

Živeo sa viljuškom u stomaku 10 godina

Li Gardner (40) iz Velike Britanije progutao je slučajno viljušku za jednokratnu upotrebu, ali mu je tada rečeno da ne brine, da je biorazgradiva, da će proći kroz sistem i biti izbačena prirodnim putem. To se nije dogodilo.

FOTO: Krokodilski safari

Majami, grad u Sjedinjenim Američkim Državama, koji nije pogođen zimom, posećuju turisti kako bi uživali u "krokodilskom safariju".