Povratne karte Jat-a za 99 evra

Kompanija "Jat Airways" 15. januara počinje dvonedeljnju promotivnu kampanju povoljnijih povratnih karata, počev od 99 evra za pojedine destinacije.
Kompanija "Jat Airways" 15. januara počinje dvonedeljnju promotivnu kampanju povoljnijih povratnih karata, počev od 99 evra za pojedine destinacije.

Povratno putovanje do Beča, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja košta upravo 99 evra, a u cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja same karte, saopšteno je iz kompanije.

Za putovanja do Soluna i Štutgarta cena karte u oba pravca je od 109 evra, od 139 evra Jatom se može leteti iz Beograda za Atinu, Rim, Istanbul i Dizeldorf. Deset evra više su povratne karte za Brisel, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg, 169 evra za Amsterdam, Berlin i Cirih, a za 189 evra za Pariz i London.

Nova destinacija u januarskoj promotivnoj akciji Jata je Moskva. Povratna karta za let Beograd-Moskva-Beograd može se kupiti po ceni već od 239 evra.

Putnici iz gradova u regionu (Podgorica, Tivat, Sarajevo i Skoplje) svoje putovanje Jatom preko Beograda ka destinacijama u Evropi i povratak nazad, mogu ostvariti po ceni od 209 evra.

Putovanje se može realizovati od 21. januara do 15. juna, osim u periodu Uskršnjih praznika.

Do 31.januara, zainteresovani putnici do jeftinijih karata mogu doći pozivom Jatovog kol centra 0800 111 528, koji je besplatan za pozive iz Srbije, telefona + 381 11 3112 123 za pozive iz inostranstva, ili broja 020 290 240 za pozive iz Crne Gore. Od juna prošle godine, Jat Airways pruža i mogućnost plaćanja aviokarata putem mobilnog telefona.

Karte se mogu kupiti i preko Jatovog sajta, u svim Jatovim predstavništvima u inostranstvu, poslovnicama u zemlji, kao i u agencijama koje su ovlašćene za prodaju karata Jat Airwaysa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja