Avion prizemljen zbog sendviča

Jedan let Virgin-a morao je da bude prizemljen zato što je jedan od putnika žestoko protestovao zbog cene sendviča.
Jedan let Virgin-a morao je da bude prizemljen zato što je jedan od putnika žestoko protestovao zbog cene sendviča.

Avion je leteo od Darvina do Perta u Australiji, a nevolje su počele kada je jedan od putnika počeo da urla na stjuardese.

Svedoci su za ABC News rekli da je na kraju morao da bude svezan lisicama i ispraćen iz aviona.

"Počeo je da se buni zato što je sendvič koštao 10 dolara. Počeo je da gura stjuardese", kaže jedan od saputnika.

Čoveka je, odmah po povratku u Darvin, privela Australijska federalna policija, a zatim je odveden u Bolnicu u Darvinu zbog sumnje da nije sasvim mentalno zdrav.

  • Mladen

    14.01.2013 07:56
    Sendvič 10 dolara ?
    Sasvim ga razumem .Sve je čovek lepo isplanirao ali mu se plan izjalovio . Iako je to 10 australijskih dolara , mnogo je . Bio je verovatno jako gladan a ako bi dao 30 dolara za 3 sendviča ne bi imao za autobus kad sleti . Odlučio se da mu krče creva dva sata a to nije prijatno , priznaćete .Njegov postupak je genijalan . Predlažem da svi građani u Novom Sadu glasno negoduju kad je nešto jako skupo . Time će se postići dve dobre stvari .Građani će smanjiti stres (što je najvažnije za zdravlje) a onima koji podižu cene će biti neprijatno .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja