FOTO: Krokodilski safari

Majami, grad u Sjedinjenim Američkim Državama, koji nije pogođen zimom, posećuju turisti kako bi uživali u "krokodilskom safariju".
Majami, grad u Sjedinjenim Američkim Državama, koji nije pogođen zimom, posećuju turisti kako bi uživali u "krokodilskom safariju".

U Everglejds Safari Parku, koji je 45 minuta udaljen od srca Majamija,  turisti imaju priliku da se kroz močvaru provozaju tzv. "airboat"-om.

Sa avionskim propelerom zakačenim za zadnji deo, airboat klizi po površini vode dostižući brzinu od 240 kilometara na sat, a turistima koji žele videti krokodile, pruža osećaj "letenja".

Turistima, koji imaju priliku da vide krokodile, vodiči priređuju i opasan šou tokom kojeg se nekima od njih na licima može videti strah.

Vodiči pričaju o krokodilima, škorpijama i otrovnim žabama, a neki od turista, na nagovor vodiča, čak i ljube otrovne žabe u usta.

Za odrasle cena ovog izleta iznosi 50 dolara, a u cenu je uključen i ručak.

Na meniju, za kojim vlada veliko interesovanje, nalaze se žablji bataci i krokodilski rep.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja