Novosadski informativni portal 021

Život

Specijalni rezervat prirode "Zasavica"

"Zasavica" je zaštićena kao specijani rezervat prirode radi očuvanja prirodnog vodotoka i vlažnih staništa sa značajnom raznovrsnošću flore i faune i prisutnim prirodnim retkostima i ugroženim vrstama.

Stari lekovi opasni po zdravlje

Lekovi počinju da propadaju kada se počnu koristiti, pa s vremenom postaju opasni po zdravlje. Isto pakovanje kapi za uši, nos ili oči ne sme da koristi više osoba, a sve oftalmološke kapi treba baciti u roku od 30 dana nakon otvaranja.

Putnici zadovoljni JAT-om

Putnici "Jat ervejza" su zadovoljni uslugom nacionalnog avioprevoznika i, na skali od 1 do 5, ocenili je prosečnom ocenom 4.

Verni muškarci duže žive

Muškarci koji imaju redovne seksualne odnose produžavaju time život, ali samo ako vode ljubav sa istom ženom, pokazalo je jedno italijansko istraživanje.

Kad predigra nije potrebna

Predigra je super i "jeej!", ali nekad čovek (žena) hoće odmah da pređe na stvar. Kako to uraditi a da u očima partnera ne ispadnete bezosećajni kreten/ka? Kako i kad predigra nije neophodna, pitanje je sad.

Kondomi sa nikotinom

Za one koji pokušavaju da ostave pušenje, a i dalje ne mogu da odole jednoj cigareti nakon seksa-postoji rešenje.

Detoksikacija ishranom

Kada u organizam unosimo previše šećera, masnoća, aditiva i drugih štetnih materija, on mora da potroši dosta energije kako bi se očistio od otrova. Vremenom mu ostaje sve manje energije za druge metaboličke procese, pa se usporava njegov rad.

Seksi strana hrane

Osnovne karakteristike svih poznatih afrodizijaka su da popravljaju raspoloženje, povećavaju seksualnu želju i strast i podstiču želju za seksualnim istraživanjem.  

Mozak je zatrpan informacijama

Najnovija istraživanja pokazuju da je mozak odrasle osobe dnevno izložen stotinama hiljada reči i da obradi oko 34 gigabajta informacija.

Zumbom do željene figure

Zumba je fitnes program utemeljen na kardio vežbama koje pomažu oblikovanju tela u zaraznom latinoameričkom ritmu, koji je nastao sasvim slučajno.Od ove jeseni zumba treninzi i u Novom Sadu.