Novosadski informativni portal 021

Život

Novih pet linija Viz era

Mađarska niskotarifna avio kompanija "Viz er" otvoriće nove linije za pet destinacija u Evropi, a u planu je i otvaranje operativne baze tog avioprevoznika u Srbiji, u aprilu naredne godine.

Fetiši češći kod muškaraca

Povremeno se u nekoj šali za pojedine ljude koji nešto veoma vole i preferiraju kaže da imaju fetiš. Međutim, sama pojava je mnogo ozbiljnija.

Obrazovani imaju kvalitetniji seks

Manje obrazovani ljudi češće upražnjavaju seks, ali oni obrazovaniji uživaju u kvalitetnijem seksu i skloniji su eksperimentisanju, pokazuje istraživanje skandinavskih zemalja.

Prostitutke dobijaju kaveze za seks

Švajcarska policija planira da izgradi posebne "kutije za seks" koje bi omogućile ciriškim prostitutkama da se nesmetano bave svojim poslom na ulicama grada.

Seksi gaćice kao razglednice

Kada dobijete razglednicu znate da i u daljini neko mislio na vas. Ali na šta misli osoba koja vam pošalje donji veš sa ispisanom porukom: "iz Pariza s ljubavlju"?

Pet mitova o vežbanju

Postoji li najbolje vreme za vežbanje, da li je svejedno da li hodate ili trčite pet kilometara, povećava li vežbanje glad ili nam je to tek dobar izgovor?

Počeli zrenjaninski Dani piva

Otvaranjem izložbe posvećene 25. godišnjici pivske turističko-zabavne manifestacije, njene scene "Sima Cacin“, kao i 8. Internacionalnog folkornog festivala "Lala“, u Zrenjaninu je u sredu uveče počela tradicionalna manifestacija "Dani piva", koja će trajati do 29. avgusta.

Pun Mesec nema veze s nesanicom

Porast broja zločina, mesečarenje, nesreće i agresivni ispadi, za sve to, baš kao i za nesanicu, navodno je kriv pun Mesec. Malo morgen, kažu nemački naučnici.