Novosadski informativni portal 021

Život

Pilula za "pet dana posle"

Francuska farmaceutska kompanija "HRA Farma" (Pharma) je dobila odobrenje od američkih vlasti za prodaju novog tipa kontraceptivne pilule za "dan posle", koja deluje duže od trenutno vodećih pilula takve vrste na tržištu.

O kome mašta vaš partner za vreme seksa

Mnogi tvrde da muškarci i žene ne mogu biti prijatelji, a najnovije istraživanje je pokazalo da to i nije daleko od istine, jer čak njih 37 posto za vreme seksa mašta o prijatelju ili prijateljici.

Leti glava češće boli

Najnovije studije ukazuju da rizik od pojave glavobolje skače osam posto za svaki temperaturni rast od 9 stepeni. S vrućinom dolazi do pritiska na nervne završetke i sinuse.

Zašto uspešni muškarci varaju žene?

Britanski fudbaler Ashley Cole varao je jednu od najlepših žena na svetu - pevačicu Cheryl Cole, a sada je i otkrivena nevera njegovog kolege Petera Croucha koji je aferu potražio pored svoje devojke, prelepe Abbey Clancy.

Omiljene seks poze

Novo istraživanje o seksu je pokazalo da je stari dobri misionarski položaj i dalje omiljen kod većine ljudi, saopštio je portal Ukdating.

Hoteli najskuplji u Moskvi

Moskva je i u prvoj polovini ove godine bila najskuplji grad u svetu po ceni hotelskog smeštaja, jer je u proseku boravak u hotelima ruske prestonice koštao 309,41 evro.

Smeh je najbolji lek

Da li doza veselog zadirkivanja ili smeha može biti korisna da se teškoće i napori lakše savladaju?