Život
29.11.2015.
06:59
Urednica "Voguea" Aleksandra Šulman tvrdi da ekstremno mršavi modeli na pisti ne daju loš primer i nisu uzrok zbog kojeg devojčice i devojke imaju poremećaj ishrane i samopouzdanja.
  • DR

    29.11.2015 09:28
    Izopačenost društa
    Ove devojke imaju poremećaj ishrane (anoreksija, bulimija i niz drugih, "novijih"). Izuzetno su opasni, teško izlečivi (često i trajni tj.za ceo život), a u zemlji Srbiji je realan broj "obolelih" izuzetno visok, no niko tome ne pridaje značaj. Nema edukacije lekara na tu temu, nema adekvatnih lekova, nema timskog lečenja niza stručnjaka (što ovaj poremećaj zahteva), čak i većina kolega na to gleda kao na hir tih devojaka. Nema ni predavanja po školama, preventivnih aktivnosti,podrške medija. Napomenula bih da ima sve više i muškaraca koji imaju poremećaj ishrane. A kakav je život tih osoba - objašnjenje zahteva više od običnog komentara ovde.
  • Sedam

    29.11.2015 08:54
    To na fotografiji uopšte nije ekstremno mršav model ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna