Život
21.11.2012.
17:40
U poslednjih nekoliko godina na Zapadu se sve više žena odlučuje na operaciju stopala kako bi im cipele sa visokom potpeticom bile udobnije. Neke odlaze i korak dalje i potpuno odstranjuju mali prst.
  • tasa

    22.11.2012 01:21
    Al,definitivno je grozno kad zensko ima veliko i ruzno stopalo.
  • 21.11.2012 22:22
    Naslov kaže jedno, a u tekstu je ipak opisano nešto drugo. Ne znam ko je autor, ali očigledno nije ljubitelj ženskog roda. Operacije koje se navode pre svega se rade iz zdravstvenih razloga. Ko nema čukljeve, neka ćuti. Bol se trpi i u anatomskoj obući. Oni koji imaju jedno stopalo veće za čitav broj, ili moraju da trpe bol u jednom stopalu, ili da im se jedna cipela izuva, ili da kupe dva para. Čukljevi ne nastaju "od štikli". Na štiklama sam provela...par sati u životu, a imam ih u dvadeset i nekoj. Ne osuđujte žene koje se odlučuju na ovakve operacije, čak ni zbog uklanjanja malog prsta. Loše stopalo oštećuje kičmu, kolena, trpe krvni sudovi, nervozni ste zbog bola... Najveći broj ipak to radi zbog toga što im stvarno smeta i smetalo bi im i u anatomskoj obući, ali postalo je društveno prihvatljivo i poželjno da kažete da to radite iz estetskih razloga. Ako kažete da radite iz zdravstvenih razloga navešće vam 105 nadrilekara, 101 metodu, iskustva kojekoga sa istim problemom bez tako radikalnih mera. Ovako, radim zato što ću biti lepša i svi ćute.
  • 100%

    21.11.2012 20:45
    Sad će to da krenu da kopiraju naše silikonuše, samo da bi bile "in".

  • a vala ni na istoku

    21.11.2012 19:45
    @на западу ништа ново
    Ne bih ulazila u to sta su one, jer u mom kraju nije red zavirivati preko tarabe. Za mene su bolesnici oni koji nikad ne gledaju svoja posla, i uvek se, nicim izazvano, osecaju prozvani da ocenjuju druge ljude (interesantno, uvek negativno), koje niti poznaju, niti ih ovi diraju.
  • на западу ништа ново

    21.11.2012 18:35
    Болеснице једне!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna